Cikkek a(z) Economy class és Légitársaságok kategóriából

Az „economy class” azaz turista (a legolcsóbb) az alap komfortfokozat a hagyományos légitársaságok esetében. A legolcsóbb jegyeket ide tudjuk foglalni, ide szólnak az akciók és ezen az osztályon ülnek a legtöbben a repülőgépeken, ez a legzsúfoltabb, és lényegében legkényelmetlenebb is. Azonban a repülőjegy olcsósága a fő szempont a legtöbb utazónak, úgyhogy várhatóan az előbb felsorolt arányok nem fognak a jövőben változni. Alap ételek, kisebb menüválaszték, korlátozott italfogyasztás és kisebb lábtér jár annak, aki a turistaosztályra foglal.

Az izraeli légitársaság – út Tel Avivba

Az izraeli légitársaság – út Tel Avivba

Izraelbe Budapestről a legegyszerűbben Izrael nemzeti légitársaságával, az EL AL-lal lehet repülni. Az EL AL 1948-ban lett alapítva, székhelye és bázisa a Tel Aviv Ben Gurion Nemzetközi Repülőtéren van. Flottája kizárólag 39 darab Boeing típusokból áll, egészen a legkisebb 737-től a 747-es Jumbo Jet-ig.  Budapestre naponta legalább egyszer jár, nyári… Tovább: Az izraeli légitársaság – út Tel Avivba»

KLM – Holland királyi légitársaság

KLM – Holland királyi légitársaság

A KLM Hollandi nemzeti légitársasága, az Air France-KLM csoport tagja, melynek központja Hollandia fővárosa: Amszterdam, bázisa az Amszterdami Repülőtér, a Schipol Airport. A KLM (hollandul: Koninklijke Luchtvaart Maatschappij N.V.) jelentése Holland Királyi Légitársaság; mind személyi, mind cargo (teher) forgalmat is bonyolít. A világ legrégebbi légitársaságáról beszélünk, mely megszakítás nélkül ugyan… Tovább: KLM – Holland királyi légitársaság»

Air France légitársaság – a francia óriás

Air France légitársaság – a francia óriás

Az Air France légitársaság Európa egyik legnagyobb légi fuvarozó cége, 1933-ban lett alapítva, Franciaországban, központja Észak-Párizsban található, a SkyTeam légi szövetség egyik alapító tagja, a globális Air France – KLM csoport leányvállalata. Gépeik száma 249, ebből a legkisebb géptől az óriásgépekig minden típus megtalálható, melyek közül az Airbus jelentősen dominál.  Törzs… Tovább: Air France légitársaság – a francia óriás»

Lufthansa légitársaság – a legnagyobbak egyike

Lufthansa légitársaság – a legnagyobbak egyike

Lufthansa légitársaság a világ egyik legnagyobb légitársasága, Európa vezető légi cége, a Star Alliance alapítója, Németország egyik legnagyobb vállalata. A Lufthansa világviszonylatban is vezető, a SkyTraxx által négy csillagosnak titulált légitársaság, melyről szinte csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. A Lufthansa, egy olyan légitársaság, melyre öröm felszállni; a dinamizmus, a híres német… Tovább: Lufthansa légitársaság – a legnagyobbak egyike»

Elindult a légitársaságok gyűjtőoldala!

Elindult a légitársaságok gyűjtőoldala!

Elindult a légitársaságok gyűjtőoldala! Témák: Charter légitársaságok Fapados légitársaságok Hagyományos légitársaságok Business class Economy class Economy upgrade First class Légitársaságok Nemzeti légitársaságok Olcsó légitársaságok

Légitársaságok 2013