Cikkek a(z) First class és Légitársaságok kategóriából

A „first class”, azaz első osztályú helyválaszték egy olyan komfortfokozat a hagyományos légitársaságok esetében, melyet legtöbb esetben a transzkontinentális járatokra rendeznek be a repülőgépeiken. Az “economy”, azaz a turista osztály jegyárának körülbelül 7-8-szorosát kell kifizetni érte, amiért már kényelmes, ággyá alakítható bőrfotelt, prémium étel- és ital választékot kapunk választékos, igényes tálalásban, és különleges szórakoztató multimédia rendszert.

Sólyom Hungarian Airways – az új magyar légitársaság?

Sólyom Hungarian Airways – az új magyar légitársaság?

Sólyom Hungarian Airways, azaz az új magyar nemzeti légitársaság, melyről bő egy hete cikkezik már nem csak a magyar, de már a külföldi média is. De miről is van szó? Kik alapítják? Mennyire lesz magyar? Honnan lesz rá pénz? Mennyire komoly ez most? Vagy ez is csak egy újabb sikertelen… Tovább: Sólyom Hungarian Airways – az új magyar légitársaság?»

KLM – Holland királyi légitársaság

KLM – Holland királyi légitársaság

A KLM Hollandi nemzeti légitársasága, az Air France-KLM csoport tagja, melynek központja Hollandia fővárosa: Amszterdam, bázisa az Amszterdami Repülőtér, a Schipol Airport. A KLM (hollandul: Koninklijke Luchtvaart Maatschappij N.V.) jelentése Holland Királyi Légitársaság; mind személyi, mind cargo (teher) forgalmat is bonyolít. A világ legrégebbi légitársaságáról beszélünk, mely megszakítás nélkül ugyan… Tovább: KLM – Holland királyi légitársaság»

Air France légitársaság – a francia óriás

Air France légitársaság – a francia óriás

Az Air France légitársaság Európa egyik legnagyobb légi fuvarozó cége, 1933-ban lett alapítva, Franciaországban, központja Észak-Párizsban található, a SkyTeam légi szövetség egyik alapító tagja, a globális Air France – KLM csoport leányvállalata. Gépeik száma 249, ebből a legkisebb géptől az óriásgépekig minden típus megtalálható, melyek közül az Airbus jelentősen dominál.  Törzs… Tovább: Air France légitársaság – a francia óriás»

Lufthansa légitársaság – a legnagyobbak egyike

Lufthansa légitársaság – a legnagyobbak egyike

Lufthansa légitársaság a világ egyik legnagyobb légitársasága, Európa vezető légi cége, a Star Alliance alapítója, Németország egyik legnagyobb vállalata. A Lufthansa világviszonylatban is vezető, a SkyTraxx által négy csillagosnak titulált légitársaság, melyről szinte csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. A Lufthansa, egy olyan légitársaság, melyre öröm felszállni; a dinamizmus, a híres német… Tovább: Lufthansa légitársaság – a legnagyobbak egyike»

Elindult a légitársaságok gyűjtőoldala!

Elindult a légitársaságok gyűjtőoldala!

Elindult a légitársaságok gyűjtőoldala! Témák: Charter légitársaságok Fapados légitársaságok Hagyományos légitársaságok Business class Economy class Economy upgrade First class Légitársaságok Nemzeti légitársaságok Olcsó légitársaságok

Légitársaságok 2013