0

A legjobb légitársaság

A legjobb légitársaság kifejezés többfélképpen is értelmezhető, attól függ milyen szempontokat értékelünk. Vizsgálhatjuk, hogy mennyire kényelmes a repülő, milyen a kiszolgálás, mennyire udvarias a személyzet, milyen úti célokat szolgál ki, elég-e a desztinációk száma, jók-e a csatlakozási lehetőségek, stb. Létezik magyarországi, európai és nemzetközi megmérettetés is.

2012-es évben az abszolút győztes a Qatar Airways lett, mely már Budapestre is repül és dohai csatlakozással számos interkontinentális úti célra foglalhatunk Náluk. A Qatar Airways rohamosan tempóban növekvő, és nagy flottával rendelkező öt csillagosnak titulált légitársaság. Modern, fiatal flottával rendelkezik, csúcskategóriás berendezéssel, és hamarosan megérkezik a flottájukba az világ legnagyobb utasszállítója, az Airbus A380-as superjumbo is.

A legjobb légitársaság

A legjobb légitársaság

A legjobb légitársaság kifejezés azonban elég tág, hiszen megannyi szempont játszik szerepet a szavazáskor. Létezik legjobb európai légitársaság, legcsendesebb légitársaság, legjobb kelet-európai légitársaság, legpontosabb légitársaság, és így tovább. Anno a Malév elnyerte a legjobb kelet-európai légitársaságnak szóló, és a legcsendesebb légitársaságnak szóló díjat is, többek között.

A portugál TAP lett a legjobb európai légitársaság 2012-ben, a 2013-as légitársaságot nyáron fogják megválasztani. Ha utazni szeretnénk, akkor azt is figyelembe kell vennünk, hogy a legjobb légitársaság nem feltétlenül a legjobb a számunkra is, ezért meg kell néznünk, hogy milyen árban kínálnak, mennyi átszállással, milyen hosszú átszállási várakozással repülőjegyeket, és a szerint döntsünk, melyet a leghatékonyabbnak tartunk.

  
Iktatva: Hagyományos légitársaságok, Légitársaságok Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Légitársaságok 2013