0

Légitársaságok ajánlatai

Légitársaságok ajánlatai közül sokszor nehéz válogatni, hiszen megannyi úti célra lehet náluk foglalni, és bizony nem könnyű eldönteni, hogy melyiket válasszuk ki. A budapesti repülőtérről számos város érhető el, legyen az világváros, vagy nyaralóhely. A diszkont légitársaságok és a hagyományos légitársaságok is általában ugyan oda akciózzák a jegyeket, és ha jó előre lefoglaljuk, akkor szinte azonos árral találjuk szembe magunkat.

Így nyáron természeten a nyaralás, kikapcsolódás, üdülés, a szabadság eltöltésére szánt idő kerül fókuszba, így a légitársaságok inkább a nyaralóhelyi desztinációkat akciózzák le. Azok a légitársaságok, melyek év közben is repülik ezeket a városokat, így a szezonban akcióznak. Az Aegan Airlines például Athénbe, és azon keresztül Thesszalonikibe. Az Air Malta pedig Máltára.

A ciprusi tengerpart manapság olcsón megközelíthető

A ciprusi tengerpart manapság olcsón megközelíthető

A Bulgaria Air nyáron beindítja a Szófiába tartó járatát, onnét pedig egyszerű tovább menni a tengerpartra. Az ELAL és leányvállalata a Sun d’Or kifejezetten olcsón juttat el minket a pezsgő izraeli nagyvárosba, Tel Avivba, olykor a WizzAir-nél is olcsóbb árakon. Természetesen a diszkont légitársaságok is megannyi nyaralóhelyre kínálnak repülőjegy vásárlási lehetőségeket.

A Ryanair repül Barcelonába,  Alicantebe, és Paphosra, a Wizzair Barcelonaba, Barira, Cataniaba, Dubaiba, Larnacara, Maltara, Thessalonikibe, Burgasba, Korfura, Heraklionba, Malagára, Palma de Mallorcara, Rodoszra, Várnába, és Zakynthosra. Tehát van miből válogatni, a légitársaságok igyekeznek egymás alá ígérni árakban, de a foglalás során fog majd nyilván kiderülni, hogy pontosan mennyibe fog kerülni az út, főleg ha bőrönddel utazunk és transzfer szolgáltatást is igénybe veszünk.

  
Iktatva: Charter légitársaságok, Fapados légitársaságok, Hagyományos légitársaságok, Légitársaságok, Nemzeti légitársaságok, Olcsó légitársaságok Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Légitársaságok 2013