0

Légitársaságok Londonba

Légitársaságok Londonba elég nagy árkülönbséggel tudnak minket elvinni. Ha diszkont légitársaságot választunk, akkor, a WizzAir, a Ryanair, és az easyJet közül választhatunk. A WizzAir már 3-5000 forinttól kínál jegyeket, a Ryanair akár még olcsóbban, az easyJet pedig picivel drágábban. Mindegyik összeg egy útra szól és csak a repülőjegy árát tartalmazza.

Ezek a diszkont légitársaságok külön számítják fel nekünk a foglalási díjat, a bankkártyás, vagy hitelkártyás fizetés díját. A WizzAirnél már a kézipoggyászért is fizetni kell. Az EasyJet, és a Ryanair esetében pedig nincs kézipoggyász díj, de ahogy a WizzAir-nél, úgy náluk is van feladott poggyászért fizetendő külön díj. Ez a poggyász méretétől változó, de a 18 ezer forintot is elérheti.

A British Airways átszállást is kínál

A British Airways átszállást is kínál

A Malév megszűnése után a British Airways az egyetlen hagyományos légitársaság, amellyel Londonba el lehet jutni. Ennél a légitársaságnál nincsenek az előbb felsorolt opcionális és egyéb díjak, azonban 40-50 ezer forintnál olcsóbb jegyet alig találni, persze ezt is egy útra számolva.

A British Airways London legnagyobb, a világ egyik legforgalmasabb repülőterére, a London-Heathrow-ra érkezik, ahonnan egyszerűen megoldható az átszállás egy másik, akár transzkontinentális járatra. A WizzAir egy viszonylag kicsi, a London-Luton repülőtérre érkezik, a Ryanair a London-Stansted-re repül, az EasyJet pedig London második legforgalmasabb repülőterére a London-Gatwick-re illetve Lutonra is viszi utasait.

 

  
Iktatva: Charter légitársaságok, Fapados légitársaságok, Hagyományos légitársaságok, Légitársaságok, Nemzeti légitársaságok, Olcsó légitársaságok Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Légitársaságok 2013