0

Lufthansa légitársaság – a legnagyobbak egyike

Lufthansa légitársaság a világ egyik legnagyobb légitársasága, Európa vezető légi cége, a Star Alliance alapítója, Németország egyik legnagyobb vállalata. A Lufthansa világviszonylatban is vezető, a SkyTraxx által négy csillagosnak titulált légitársaság, melyről szinte csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. A Lufthansa, egy olyan légitársaság, melyre öröm felszállni; a dinamizmus, a híres német pontosság és technika, melyeket ötvöz. Bázisrepülőterei a frankfurti, a müncheni és a düsseldorfi repülőterek.

A Lufthansa légitársaság nem sokkal a Második Világháború után, 1953-ban lett alapítva, a társaság igazgatósága a németországi Kölnben található. Flottájának mérete több mint 280 repülőgép, mely mind kis-, közepes-, és hosszú hatótávú gépeket is magába foglal, a legnagyobbak pedig az új Airbus A380-as és a legújabb Boeing 747-8 Intercontinental.

Élmény velük utazni

Élmény velük utazni

A Lufthansa törzs utas programja a Miles&More, és mint alapító, természetesen tagja a Star Alliance légi szövetségnek. A Lufthansa Group jelenleg több mint 117.000 embert foglalkoztat világszerte, a Lufthansa group tagjai pedig AeroLogic, az Air Dolomiti, az Austrian Airlines, a Brussels Airlines, a Eurowings, a Germanwings, a Lufthansa Cargo, a Lufthansa CityLine, a Lufthansa Private Jet, a SunExpress, és a Swiss International Air Lines.

A Lufthansa légitársaság Budapestre is repül, még hozzá nem is keveset, a légitársasággal Düsseldorfba, Frankfurtba, Hamburgba, és Münchenbe lehet jelenleg közvetlenül repülni. Az egyik legbiztonságosabb légitársaságról beszélünk, a Lufthansa, nagyon odafigyel minden apró részletre, és ezt az alkalmazottaktól is a legszigorúbba elvárják. Bátran utazhatunk velük.

  
Iktatva: Economy class, Economy upgrade, First class, Hagyományos légitársaságok, Légitársaságok, Nemzeti légitársaságok Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Légitársaságok 2013