0

Olcsó légitársaság

Olcsó légitársaság jegyeit főleg online, az interneten foglalhatjuk le, internetes fizetéssel. Olcsó légitársaságnak napjainkban a diszkont légitársaságok számítanak. Ezekkel Európán belül akár 100 euró alatti áron is repülhetünk, azonban vizsgázni kell, mert diszkont légitársaság esetében maga a jegyár kerül csak ennyibe, a bőrönd díj, foglalási díj, elsőbbségi beszállás díja, stb.

Nem feltétlenül diszkont légitársaság weboldalán vehetünk olcsó repülőjegyet. Hagyományos, vagy nemzeti légitársaságok jegyeihez is adott esetben hozzájuthatunk olcsón. A Lufthansa német csoport rendszeresen hirdet akciót bizonyos desztinációkba, Berlinbe például 100.- Euróért adták egyik akciójuk keretében a repjegyet.

Akár 100 euróért vehetünk repülőjegyet

Akár 100 euróért vehetünk repülőjegyet

Kifejezetten olcsó légitársaság a WizzAir, a Ryanair, a Ryanair és az easyJet. Mindegyik repül Budapestről Európa számos pontjára, a WizzAir pedig már a Közel-Keletre is repül, például Tel Avivba, vagy Dubaiba. Utóbbi két úti cél esetében a jegyárak már messze nem olyan olcsóak mint az európai társaik, mivel nagyon messze vannak, és a versenytársaik még eme olcsó jegyárak dupláját is elkérik.

Olcsó légitársaság tagjai közé sorolhatóak a charter légitársaságok, melyeket főleg az utazási irodák bérelnek ki bizonyos nyaraló városok irányába, melyet az utasnak csomagárban adnak el, a hotel foglalásának árával együtt. Mi charter légitársaságra jegyet nem foglalhatunk, ők nem menetrend szerinti légitársaságok és nem is árulnak jegyet se utazási irodában, sem a saját weblapjukon.

  
Iktatva: Fapados légitársaságok, Olcsó légitársaságok Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Légitársaságok 2013