Cikkek a(z) Olcsó légitársaságok és Légitársaságok kategóriából

Olcsó légitársaságokra általában akkor úgy foglalhatunk, ha az interneten keresünk olcsó jegyeket főleg a diszkont légitársaságok weboldalain. Ha utazási irodába tervezzük, hogy repülőjegyet vásárolunk, akkor elképzelhető, hogy az utazási irodában dolgozó nem a legolcsóbbat fogja megtalálni Nekünk, és a legtöbb utazási iroda még rászámol extra foglalási költséget is. Olcsó légitársaságok főleg a fapadosok és a charterek, de utóbbiakra sajnos nem lehet a neten jegyet foglalni. Hagyományos légitársaságok esetében pedig minél előbb foglaljuk a jegyet, annál nagyobb az esély arra, hogy kifogunk egy akciós jegyet és olcsón utazhatunk.

Spanyol légitársaságok

Spanyol légitársaságok

Spanyol légitársaságok közül már egyik sem jár Budapestre, főleg azóta, hogy a Malév felfüggesztette a működését. Ettől függetlenül más légitársaságokkal el lehet jutni Budapestről Spanyolországba. A legnagyobb spanyol légitársaság az ország nemzeti légitársasága, az Iberia, mely 83 darab repülőgéppel rendelkezik, a legkisebb Airbus A319-től, a legnagyobb Airbus A340-ig. A Iberia belföldi járatai mellett… Tovább: Spanyol légitársaságok»

Légitársaságok ajánlatai

Légitársaságok ajánlatai

Légitársaságok ajánlatai közül sokszor nehéz válogatni, hiszen megannyi úti célra lehet náluk foglalni, és bizony nem könnyű eldönteni, hogy melyiket válasszuk ki. A budapesti repülőtérről számos város érhető el, legyen az világváros, vagy nyaralóhely. A diszkont légitársaságok és a hagyományos légitársaságok is általában ugyan oda akciózzák a jegyeket, és ha… Tovább: Légitársaságok ajánlatai»

Légitársaságok Debrecenben

Légitársaságok Debrecenben

Légitársaságok Debrecenben már régóta járnak, azonban a 2000-es évek eleji és folyamatos átfogó fejlesztésnek köszönhetően egyre csak nő a számuk. Charter, azaz nem menetrendszerű légiközlekedést viszonylag régóta bonyolít a Debreceni Repülőtér, főleg nyáron, a turisták által leginkább kedvelt nyaralóhelyi desztinációkra. 2012 egy nagyon fontos év a reptér életében, hiszen nyáron… Tovább: Légitársaságok Debrecenben»

Magyar légitársaságok

Magyar légitársaságok

Magyar légitársaságok a Malév megszűntével is maradtak, azonban Magyarország a 2012-ben bekövetkezett Malév leállását követően nemzeti légitársaság nélkül maradt, amely egyben azt is jelenti, hogy hagyományos magyar légitársaság jelenleg nincs. Magyar légitársaság a WizzAir, mely jelenleg a legnagyobb magyar légiközlekedési vállalat, a maga 43 gépes flottájával. A WizzAir 33 ország… Tovább: Magyar légitársaságok»

Légitársaságok Párizsba

Légitársaságok Párizsba

Légitársaságok Párizsba Budapestről naponta többször is közlekednek, azonban a Malév leállása óra kizárólag az Air France és az easyJet van versenybe a francia fővárosba utazni vágyók kegyeiért. Egy átlagos napon 4-5 járatot teljesít a két légitársaság Párizsba. Az út általában körülbelül két órát vesz igénybe. Mind az Air France, mind… Tovább: Légitársaságok Párizsba»

Légitársaságok Londonba

Légitársaságok Londonba

Légitársaságok Londonba elég nagy árkülönbséggel tudnak minket elvinni. Ha diszkont légitársaságot választunk, akkor, a WizzAir, a Ryanair, és az easyJet közül választhatunk. A WizzAir már 3-5000 forinttól kínál jegyeket, a Ryanair akár még olcsóbban, az easyJet pedig picivel drágábban. Mindegyik összeg egy útra szól és csak a repülőjegy árát tartalmazza…. Tovább: Légitársaságok Londonba»

Légitársaságok logói

Légitársaságok logói

Légitársaságok logói a legkülönbözőbb színűek, árnyalatúak, festésűek lehetnek, de általában egy közös mindegyikben van, egyedinek kell lennie. A logonak illeszkednie kell a légitársaságok arculatába, a logo meghatározó, mert az utas onnan ismeri fel a céget, és ha van preferált légitársasága, akkor a szerint fog foglalni is, ahhoz pedig repülőjegy-kereső weboldalakon… Tovább: Légitársaságok logói»

Olcsó légitársaság

Olcsó légitársaság

Olcsó légitársaság jegyeit főleg online, az interneten foglalhatjuk le, internetes fizetéssel. Olcsó légitársaságnak napjainkban a diszkont légitársaságok számítanak. Ezekkel Európán belül akár 100 euró alatti áron is repülhetünk, azonban vizsgázni kell, mert diszkont légitársaság esetében maga a jegyár kerül csak ennyibe, a bőrönd díj, foglalási díj, elsőbbségi beszállás díja, stb…. Tovább: Olcsó légitársaság»

Légitársaságok gépei

Légitársaságok gépei

Légitársaságok gépei manapság a legmodernebb közlekedési eszközök. Egy-egy kisebb vagy közepes nagyságú új repülőgép 40 milliárd forintnak megfelelő amerikai dollárba is kerülhet. Nem csoda tehát, hogy légitársaságot alapítani és működtetni, főleg profitábilisan nem kis feladat, a repülőgépek rendszeres karbantartásáról nem is beszélve, arányában, ez is ugyan olyan drága. A légitársaságok… Tovább: Légitársaságok gépei»

Európai légitársaságok

Európai légitársaságok

Európai légitársaságok tagjai között számos típusú repülőgép és több féle típusú légitársaság üzemel. Főleg hagyományos légitársaságok üzemelnek, de egyre több a diszkont (népszerű nevükön fapados) légitársaság is, sőt, egyre több hagyományos társaság megy csődbe a fapadosok térhódítása miatt. Évente több tízmillió utas repül velük, nívósak és biztonságosak. Az európai légitársaságok… Tovább: Európai légitársaságok»

Page 1 of 212
Légitársaságok 2013